KULTUURIS KUUM Meie mees Hollywoodis Alar Kivilo saabus tütar Saskiaga erilisel põhjusel Eestisse

Copy
Filmioperaator Alar Kivilo ja tema visuaalkunstnikust tütar Saskia viibivad hetkel Eestis seoses oma ühise näitusega «Fotokontakt».
Filmioperaator Alar Kivilo ja tema visuaalkunstnikust tütar Saskia viibivad hetkel Eestis seoses oma ühise näitusega «Fotokontakt». Foto: Erakogu

Postimehe kultuuritoimetuse taskuhääling «Kultuuris kuum» on puhkuselt tagasi ning jätkab samas vaimus põnevate saatekülalistega. Stuudiosse tulid New Yorgis töötav visuaalkunstnik Saskia Kivilo ning tema isa, Hollywoodi filmioperaator Alar Kivilo. Isa ja tütar avasid Dokfoto Keskuses oma ühisnäituse «Fotokontakt». Kuula allpool saadet!

27. augusti õhtul toimus Dokfoto Keskuses meeleolukas vestlusring, kus Toomas Järvet esitas Alar ja Saskiale Kivilole küsimusi nende fotoloomingu kohta.
27. augusti õhtul toimus Dokfoto Keskuses meeleolukas vestlusring, kus Toomas Järvet esitas Alar ja Saskiale Kivilole küsimusi nende fotoloomingu kohta. Foto: Sander Ilvest, Postimees

Saates tuleb juttu Alari filmikarjäärist operaatorina ning tema abstraktsetest makrofotodest, mida Alar on teinud ka Tallinnas. Saskia räägib oma õpingutest New Yorgi ülikoolis, oma stiilist fotokunstnikuna ning Eestis käimisest. Alari ja Saskiaga on veel Dokfoto Keskuses võimalik kohtuda 31. augustil kell 14.00, kus toimub näitusetuur koos autoritega ning Alar ja Saskia seletavad põneva näitusekontseptsiooni lahti.

Tagasi üles