LÄBIMÕELDUD PLAAN Kuidas tagab filmifestival, et Brad Pitti ja Angelina Jolie teed ei ristuks?

Copy
Angelina Jolie tänavuse Veneetsia filmifestivali punasel vaibal.
Angelina Jolie tänavuse Veneetsia filmifestivali punasel vaibal. Foto: FABIO FRUSTACI/SCANPIX
  • Jolie uus film linastub esimesena, Pitti film hiljem.
  • Paar ei ole jõudnud kokkuleppele laste hooldusõiguse, ühiste varade jagamise ja veinitehase osas.
  • Alles eelmisel kuul palus Jolie, et Pitt loobuks 2021. aastal esitatud hagist.

Brad Pitt ja Angelina Jolie osalevad mõlemad tänavusel Veneetsia filmifestivalil. Kui Angelina Jolie on Veneetsia filmifestivalil seoses oma rolliga Pablo Larraíni filmis «Maria», on Brad Pitt punasel vaibal filmiga «Wolfs», kuid endine abielupaar ei saa kuidagi kohtuda kuni kohtuvaidlused lahutuse ümber jätkuvad, mistõttu on Veneetsia filmifestival kehtestanud teatud reeglid, vahendab Independent.

Brad Pitt ja Angelina Jolie osalevad mõlemad tänavusel Veneetsia filmifestivalil, kuid selle kunstiline juht Alberto Barbera on öelnud, et endine paar ei saa kuidagi kohtuda kuni kohtuvaidlused lahutuse ümber jätkuvad. Seetõttu on Veneetsia filmifestival kehtestanud teatud reeglid, mis peaks endist abielupaari lahus hoidma, vahendab Independent. 

60-aastane Pitt ja 49-aastane Jolie abiellusid 2014. aastal paarile kuulunud Château Miraval veiniistanduses. Pitti ja Jolie abielu kestis aga vaid kaks aastat, sest Jolie nõudis juba 2016. aasta septembris lahutust.

Ehkki kohus kuulutas nad 2019. aastal seaduslikult vallaliseks, ei ole kohtuvaidlus tänini lõppenud, sest paar ei ole jõudnud kokkuleppele ei laste hooldusõiguse, ühiste varade jagamise ega ka veinitehase omandiõiguse osas.

Veneetsia filmifestival algas tänavu 28. augustil ja lõpeb 7. septembril. Jolie uus film «Maria», mille režissöör on Pablo Larraín, linastub esimesena, samas kui Pitti «Wolfs», mille peaosas on George Clooney ja mille režissöör on Jon Watts, linastub hiljem. Nüüd on ilmsiks tulnud, et tegemist on teadliku ja pikalt planeeritud ajakavaga, mille eesmärk on, et Pitt ja Jolie omavahel kokku ei puutuks. 

Festivali kunstiline juht Alberto Barbera tunnistas väljaandele Vanity Fair, et see on pikalt ette planeeritud olnud, et Jolie viibib Veneetsias vaid 29. augustil, mil linastub Pablo Larraíni «Maria», kus Jolie mängib kuulsat Ameerika-Kreeka soprani Maria Callast. 

Pitt see-eest saabub Veneetsiasse alles laupäeval ning seeläbi välistatakse igasugune võimalus, et näitlejad võiksid omavahel kokku puutuda. 

Alles eelmisel kuul palus Jolie, et Pitt loobuks hagist, mille esitas juba 2021. aastal, sest Jolie müüs «salaja» Château Miravali aktsiaid. Jolie esindajate sõnul on Jolie ainus soov, et see kohtuvaidlus juba ükskord lõppeks, et ta saaks lõpuks suunata oma fookuse tagasi tööle ja perekonnale, mitte kohtus kemplemisele. 

«Kui Brad Pitt oma hagi tagasi ei võta, ei jää Angelinal muud üle, kui hankida tõendid, mis on vajalikud tema vastu esitatud valeväidete ümber lükkamiseks,» ütles Jolie üks advokaate avalduses. 

Kuid vaidlus veinitehase ümber pole ainus vaidlus, mida Pitt ja Jolie kohtus peavad. Nimelt andis Jolie 2016. aastal sisse lahutuse pärast seda, kui Pitt Prantsusmaalt Los Angelesse suunduval lennul üht nende ühistest lastest lämmatada püüdis ning teist last näkku lõi. Samuti oli Pitt reisi vältel haaranud Jolie peast kinni ning naist meelevaldselt raputanud, talle õlut pähe valanud. Sama reisi vältel valas Pitt väidetavalt veini ja õlut pähe ka lastele.

Pitt eitas toona süüdistusi ja pärast väidete uurimist ei esitatud talle kunagi süüdistust, ent on selge, et mingi tõetera neis süüdistustes siiski on, sest selle aasta 27. mail otsustas Jolie ja Pitti tütar Shiloh teha avalduse, et vabaneda isa nimest Pitt.

Ka on avalikuks tulnud, et 60-aastasel Brad Pittil ei ole oma täiskasvanud lastega mingisugust kontakti, kuid pärast lahutust Angelina Joliest saab ta ikkagi aeg-ajalt näha oma nooremaid lapsi.

«Tal pole täiskasvanud lastega põhimõtteliselt mingeid suhteid. Nooremate lastega on ta saanud vähem läbi käia, sest ta on võtetega hõivatud,» ütles allikas ning lisas, et suurema osa ajast tegeleb lastega Angelina Jolie.

Angelina Jolie ja Brad Pitt lahutasid 2016. aastal ning neil on kuus last: 18-aastane Shiloh, 22-aastane Maddox, 20-aastane Pax, 19-aastane Sahara ning 16-aastased kaksikud Knox ja Vivienne.

Tagasi üles