KONTSERDIGALERII Unustamatu pidu: elektroonilise muusika superstaar Armin van Buuren pani eestlased hulluma (1)

Copy

Laupäeval, 31. augustil annab Tallinna Lauluväljakul lähiregiooni ainsa grandioosse show hetke maailma üks kuumimaid artiste Armin Van Buuren, kelle loomingusse kuuluvad muuhulgas superhitid «This Is What It Feels Like», «In And Out Of Love», «Love You More», «Blah Blah Blah», «Burned With Desire», «Fine Without You» ja paljud teised. Postimehe otsegalerii annab aimu, milline melu Tallinna Lauluväljakul täna õhtul päriselt lahti rullub!

Armin van Buuren on tuntud mitte ainult DJ-na, vaid ka eduka produtsendina. Tema albumid, sealhulgas «76» (2003), «Shivers» (2005), «Imagine» (2008), «Mirage» (2010), «Intense» (2013) ja «Embrace» (2015) on saavutanud suurt edu. «This Is What It Feels Like» singel tõi talle Grammy auhinna nominatsiooni. Tema muusikat iseloomustavad mitmekülgsus ja piireületav stiil.

Lisaks DJ-karjäärile ja muusikatootmisele on Armin ka plaadifirma Armada Music omanik. Alates 2003. aastast on Armada Music kasvanud üheks edukamaks plaadifirmaks maailmas, hõlmates üle 40 allika ja avaldades nii suurte nimede kui ka tõusvate talentide loomingut.

Tagasi üles