Donald Trumpi vennatütar paljastab uues raamatus: pidin Donaldi pärast ravile minema

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Donald Trumpi psühholoogist vennatütar Mary Trump annab peagi välja kolmanda raamatu, millest tõotab saada aasta üks suuremaid menukeid.
Donald Trumpi psühholoogist vennatütar Mary Trump annab peagi välja kolmanda raamatu, millest tõotab saada aasta üks suuremaid menukeid. Foto: Avary Trump via AP
  • «Viis aastat tagasi kaotasin elu üle kontrolli,» kirjutab Mary Trump peagi ilmuvas raamatus.
  • Mary Trumpi isa oli Donald Trumpi vanem vend, 1981. aastal surnud Fred Trump Jr.
  • Naise kolmas raamat kannab nime «Kes suudaks sind eales armastada: Perememuaarid».

10. septembril jõuavad poelettidele Mary L. Trumpi memuaarid «Kes suudaks sind eales armastada», mis sisaldab mitmeid ebamugavaid paljastusi Trumpi pere kohta. Mary Trump on presidendikandidaat Donald Trumpi vennatütar.

Mary L. Trumpi isa oli Fred Trump Jr, Donald Trumpi vanem vend, kes suri 1981. aastal, olles kõigest 42-aastane.

Mary Trumpi esimene raamat «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man», osutus 2020. aastal bestselleriks, seda enam et tema onu lootis uuesti neljaks aastaks presidendiks saada.

Mary Trumpi teine raamat, «The Reckoning: Our Nation’s Trauma and Finding a Way to Heal», anti välja 2021. aastal.

Oma kolmandas raamatus, rohkem kui nädala pärast ilmuvas «Who Could Ever Love You: A Family Memoir», vaatab Mary Trump tagasi oma kurvale elule New Yorgi kinnisvaramagnaat Fred Trump Sr'i tütretütrena ning Fred Trump Jr'i tütrena.

Mary Trumpi esimene raamat «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man» kujunes kiiresti bestselleriks.
Mary Trumpi esimene raamat «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man» kujunes kiiresti bestselleriks. Foto: imago images/Levine-Roberts/Scanpix

Vaja oli ketamiini

Kolmandas raamatus kirjeldab Mary Trump, kuidas teda tabas meeleheide, kui Donald Trump 2016. aastal presidendiks sai ning hiljem poliitikast lahkumast keeldus, kui Joe Biden pärast teda järgmisena presidendiks valiti.

Mary Trump tunnistab, et pidi oma raske vaimse seisundi parandamiseks saama ketamiiniravi. Naine kaotas enda sõnul täielikult kontrolli oma elu üle. Ta justkui tundis, et maailm on minema langenud ja teed tagasi enam ei ole.

Sedasi ütles ta arstile, kelle juurde ta abi otsima läks.

«Mul on kahju seda kuulda. See peab kindlasti raske olema,» vastas arst.

59-aastane Mary Trump on mitte ainult kirjanik, vaid ka psühholoog, kes õppis nii Tuftsi kui Columbia ülikoolis. Varasemalt on Mary Trump raamatutes kirjeldanud, millist tähelepanu ta Trumpi pereliikmena saama hakkas, kui Donald Trump sai äärmiselt vastuoluliseks presidendiks, keda on viimastel aastatel ümbritsenud suured skandaalid.

10. septembril ilmuv kolmas raamat pole sugugi ainus Trumpist rääkiv raamat.

Aegsasti enne novembri alguse suurt valimispäeva ilmub veel näiteks raamat «Lucky Loser: How Donald Trump Squandered His Father’s Fortune and Created the Illusion of Success», mis räägib Trumpi maksupettustest rääkinud Timesi artikli kirjutamisest.

Tagasi üles