Maaelu läheb magusamaks kui Plätumaa suhkruvesi: Vanamehest tuleb muusikal

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
«Hommik Anuga»
«Hommik Anuga» Foto: Kuvatõmmis

«Vanamehe multika» kuulsad tegelased murravad animatsioonist esimest korda välja ning tulevad pärismaailma muusikalis, mis etendub novembris Alexela kontserdimajas. «Šee pole lihtsalt muusikal – šee on Vanameeš kakš punkt null, mis tõstab lati kõrgemale kui kunagi varem!» lubab muusikali kirjeldus. Ja sellega on seotud väga tuntud nimed.

Muusikalis osalevad Sepo Seeman, Jan Uuspõld, Nele-Liis Vaiksoo, Lauri Liiv, Reigo Tamm ja Siim Aimla Funk Band. Lavastajaks on Ain Mäeots ja originaalmuusika lõid Genka ja Paul Oja. «Vanamehe muusikal» etendub neljal korral: 1., 2., 3. ja 4. novembril.

«Lottel ja pokudel on teemapark, aga Vanamehel on višiooni ja mune rajada VANAMEHEMAA – meelelahutusmaaštiku tõeline munamäetipp! See on pöörane seiklusteahel, mis viib Vanamehe täiesti uuele tasemele. Kas oled valmis naerma ja kogema maaelu tõelist tralli? Vanameeš võtab oma kindla käega ette kõik, alates jõuluprae valmistamisest kuni nõukaaegsete pesumasinate parandamiseni. Šee muusikal muudab maaelu magusamaks kui Plätumaa suhkruvesi!» seisab muusikali ametlikus kirjelduses.

Vanamehe rollis on Sepo Seeman, kes on selleks tegelaseks kehastunud ka saates «Su nägu kõlab tuttavalt».

Sepo Seeman kehastab muusikalis legendaarset Vanameest.
Sepo Seeman kehastab muusikalis legendaarset Vanameest. Foto: Promopilt
Tagasi üles