77-aastast Elton Johni tabas ohtlik põletik: taastumine võtab aega

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Elton John.
Elton John. Foto: Matt Crossick / PA Wire / PA Images

77-aastane Elton John andis teada, et teda tabas tõsine silmapõletik, mis on mõjutanud tema nägemist. John on enda sõnul terve suve jooksul tasapisi paranenud.

Elton Johnil on praegu paranemiseks ja puhkamiseks õnneks aega, sest särav laulja lõpetas eelmisel aastal oma suure hüvastijätutuuri «Farewell Yellow Brick Road». Tuur sai lõpu 2023. aasta juulis Stockholmis ning Elton John andis kokku ligi 330 kontserti. Eltoni hüvastijätutuurist kujunes muusikaajaloo teine kõige tulusam tuur. See tõi sisse 939 miljonit dollarit. Johnil pole praegugi põhjust nukrutseda, sest muusiku sõnul on põletikust tervenemine siiani hästi läinud.

«Suve jooksul olen võidelnud tõsise silmapõletikuga, mis on paraku kahjustanud mu nägemist ühes silmas,» teatas muusikalegend Instagramis. «Ma tervenen, aga see on aeglane protsess ja läheb veel aega, et nägemine selles silmas jälle taastuks. Ma olen tänulik arstidele, medõdedele ja pereliikmetele, kes on viimaste nädalate jooksul mu eest nii hästi hoolitsenud. Ma olen suve jooksul kodus paranenud ja tunnen, et tervenemine on siiani hästi läinud.»

Tagasi üles