AASTA KONTSERT? Robert Plant esineb järgmisel aastal Tallinnas... ja tal on meile üllatus varuks

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Robert Plant esineb Saving Grace'iga 2022. aastal.
Robert Plant esineb Saving Grace'iga 2022. aastal. Foto: Raph_PH / Wikimedia Commons
  • Led Zeppelinist tuntud Robert Plant esineb siin maikuus.
  • Temaga on kaasas äärmiselt põnev bänd, kellega hakatakse mõnusat bluusilikku muusikat mängima.
  • Bänd esitab siin põnevaid ja isikupäraseid kavereid.

Järgmise aasta mais astub Eesti publiku ette Robert Plant. Tegemist ei ole lihtsalt Robert Planti etteastega, sest ta esineb siin erakordses pillimeeste koosseisus. Esitamisele tuleb ülev, rahulik ja bluusilik ida- ja folgimõjudega muusika.

Led Zeppelini lauljana tuntud Plant annab Tallinnas ühe kontserdi, esinedes Alexela kontserdimajas 21. mail kell 19.00. Piletite eelismüük Live Nation kontsertklubiliikmetele algab 5. septembril kell 11.00, avalik müük algab 6. septembril kell 11.00 Piletilevi kodulehel ja müügipunktides.

Robert Planti Saving Grace.
Robert Planti Saving Grace. Foto: Reklaamplakat

Robert Plant esineb siin oma ansambliga Saving Grace, mis tuli kokku 2019. aastal. Tegemist on koostööprojektiga, kus lisaks Plantile osalevad Suzi Dian vokalistina, Oli Jefferson löökpillidel, Tony Kelsey mandoliinil ja kitarril ning Matt Worley bandžol ja kitarril. Vaata videost, kuidas Robert Planti Saving Grace kõlab.

Bänd esitab siin põnevaid ja isikupäraseid kavereid.

«Bändi esinemisi on kirjeldatud kui publikut lummavat teekonda sosistamisest karjumiseni, mis segab tundlikke arranžeeringuid dünaamiliste crescendo'dega. Nende mängukava on hoolikalt kureeritud kogumik erinevatest kaveritest, mida muusikud on tõlgendanud läbi värske pilgu ja uuendusliku vaimu,» tutvustavad kontserdikorraldajad.

Tagasi üles