INTERVJUU Parem pilt fotomessilt kui sisustuskaubamajast

Copy
Korraldavad ainsat Eesti kunstimessi. Foto Tallinna žürii liige Karin Laansoo (vasakul) ja tegevjuht Kadi-Ell Tähiste sel hetkel veel lõputult potentsiaalses valges keskkonnas, kuhu peagi hakkasid ilmuma pildid.
Korraldavad ainsat Eesti kunstimessi. Foto Tallinna žürii liige Karin Laansoo (vasakul) ja tegevjuht Kadi-Ell Tähiste sel hetkel veel lõputult potentsiaalses valges keskkonnas, kuhu peagi hakkasid ilmuma pildid. Foto: Sander Ilvest

Kops-kops, kopsib haamer, kui Kai kunstikeskusesse astun. Seal käib kange fotomessi ja tegelikult üldse ainsa Eesti kunstimessi Foto Tallinn näituse ülespanek. Artikli ilmumise ajaks on see küll juba vaatamiseks, diskussioonideks, ostmiseks-müümiseks jne väljas.

Kohtun sel hetkel veel valgete seinapaneelide vahel nagu labürindis Foto Tallinna tegevjuhi Kadi-Ell Tähiste ja žüriiliikme Karin Laansooga. Räägime, nagu ütlevad laulusõnad, asjadest, mis on antud hetkel olulised. Ehk fotost, kaasaegsest fotost, messist, publikust, kogujatest, rahast jm. «Hea väike mess,» ütleb Karin Laansoo. Suured messid muutuvat tema arust natuke juba liiga tehaseks, aga siin jõudvat vaadata, süveneda, kunstnikega ja omavahel suhelda.

Tagasi üles