Nagu isa, nõnda laps: Jack Nicholsoni näitlejast poeg näitab hirmsat naeratust

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Täpselt isa nägu: Ray Nicholson õudusjärje «Naeratus 2» plakatil.
Täpselt isa nägu: Ray Nicholson õudusjärje «Naeratus 2» plakatil. Foto: Filmiplakat

Peagi ilmuvas õudusfilmis lööb kaasa Jack Nicholsoni poeg, 32-aastane Ray Nicholson, kes on tähenduslikult kaasatud ka filmi turunduskampaaniasse.

Oktoobris jõuab kinolinadele film «Naeratus 2», järg 2022. aasta õudushitile «Naeratus». Järjefilmis lööb teiste seas kaasa Ray Nicholson, filmilegend Jack Nicholsoni 32-aastane näitlejast poeg.

Ehkki Ray Nicholson on näitlejana juba üle viie aasta töötanud, on tema olemasolu sotsiaalmeedias saanud paljude jaoks üllatuseks. Enamgi veel, see üllatus tuli ühe «Naeratus 2» plakati kaudu, millel Ray Nicholson naeratab täpselt sama laialt nagu tema isa Jack.

Ray Nicholson on varem löönud kaasa mitmetes hinnatud filmides, sealhulgas Emerald Fennelli filmis «Paljutõotav noor naine» ning Paul Thomas Andersoni filmis «Lagritsapitsa», kuid õudusfilm «Naeratus 2» märgib esimest korda, kui Ray Nicholsoni kasutatakse jõuliselt ka filmi turunduses.

«Sedasi saan ma teada, et Jack Nicholsonil on poeg,» kirjutas üks kasutaja sotsiaalmeediaplatvormil X ning jagas plakatit, millel Ray Nicholson naeratab samasuguse laia hai-naeratusega, nagu on alati naeratanud Jack Nicholson (siinkohal võib meenutada filmi «Surmahotell» või miks mitte ka «Batmani», kus Jack Nicholson kehastas kurikael Jokkerit).

Nagu pealkirjast järeldada võib, on naeratamisel õudusfilmis «Naeratus» ka sünge ja deemonlik tähtsus.

Tagasi üles