KEELATUD ARMASTUSE LUGU Tolki ja Maimiku uues filmis tekib noorel naisel metsik salaelu

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
«Aurora» peaosas on «Apteeker Melchiori» filmidest tuttav Maarja Johanna Mägi.
«Aurora» peaosas on «Apteeker Melchiori» filmidest tuttav Maarja Johanna Mägi. Foto: Kuukulgur Film

Rain Tolki ja Andres Maimiku kolmas ühine mängufilm «Aurora» esilinastub järgmise aasta esimese filmina. Filmile on ilmunud esimene reklaamrull, mida saab vaadata allpool.

«Aurora» on lugu noorest naisest, kes on üles kasvanud tihedalt seotud, ühtehoidvas, aga ka üksteist jälgivas perekonnas. Kui aga peategelasele tekib metsik salaelu, mis vabastab teda reeglite diktaadi alt, hakkavad need kaks maailma - päritolupere ja keelatud armastus - liikuma vääramatul kokkupõrkekursil.

«Aurora» on valminud karakteripõhise improvisatsiooni meetodi abil, mis on eesti filmikunstis uudne nähtus. Filmi stsenaarium küpseb improvisatsiooniliste proovide käigus, kus näitleja elab läbi samu tundeid, mis nende karaktergi ja reageerib tundmatutele olukordadele oma tegelaskuju psüühikast lähtudes.

«Armastus on inimelu kõige võimsam kogemus. Ta võib viia sind ääre peale nii heas kui halvas, ta võib anda elule tähenduse, kui ka kõik oma teel purustada,» deklareerib Andres.

«Ainult üks asi on hullem armastusest. See, kui pole elus armastust. MIllest siis üldse veel filmi teha kui mitte sellest totaalsest tundest?» lisab Rain.

«Aurora» on valminud karakteripõhise improvisatsiooni meetodi abil.

Kuukulgur Film

«Aurora» peaoosas Maarja Johanna Mägi, teistes rollides Ott Kartau, Indrek Taalmaa, Kersti Heinloo, Jörgen Liik, Rea Lest jpt.

Režissöörid-stsenaristid Andres Maimik ja Rain Tolk, operaator Heiko Sikka, kunstnik Anneli Arusaar, helilooja Sten Šeripov, kostüümikunstnik Kärt Hammer, helirežissöör: Olger Bernadt, produtsent Madis Tüür ja tootjafirma Kuukulgur Film.

«Aurora» linastub kinodes 10. jaanuarist.

Tagasi üles