MIS JUHTUS? Guano Apesi välja müüdud Tallinna kontsert lükkub edasi

Copy
Guano Apesi omanäolise naisvokalisti Sandra Nasići olek ja unikaalne tämber oli omal ajal ühtaegu elevust tekitav ja uuendusmeelne.
Guano Apesi omanäolise naisvokalisti Sandra Nasići olek ja unikaalne tämber oli omal ajal ühtaegu elevust tekitav ja uuendusmeelne. Foto: REUTERS / Lisi Niesner / scanpix

29. novembril Tallinnas toimuma pidanud Guano Apesi kontsert lükkub paraku edasi. Bänd teatas oma sotsiaalmeediasse seatud teadaandes, et ühe bändiliikme tõsise tervisemure tõttu lükkavad nad edasi kogu tuuri.

Ürituse üks korraldajatest, Damn.Loud Agency selgitas olukorda fännidele sotsiaalmeedias: «Tuuri uus ajakava on koostamisel, kuid Guano Apesi tiim palub olla kannatlik. Praeguseks ostetud piletid kehtivad ka uuel kuupäeval, kuid selle mitte sobimise korral on võimalik pileteid tagastada. Anname teada niipea, kui meieni jõuab täpsustav info. Loodame mõistvat suhtumist.»

Guano Apesi tähelend sai alguse 90ndatel, mil nende läbimurdehitt «Open Your Eyes» viis nende toorusest ja mässumeelsusest pakatava loomingu massideni.

Omanäolise naisvokalisti Sandra Nasići olek ja unikaalne tämber oli ühtaegu elevust tekitav ja uuendusmeelne. Karjääri alguses langetas Guano Apes keerulise otsuse mitte alistuda muusikatööstuse survele ning nõnda valiti kvantiteedi asemel kvaliteet. See aga tähendab, et nende repertuaaris olevate lugude seast on iga teine peaaegu ülemaailmne hitt, alustades loost «Open Your Eyes», «Lords of the Boards» kuni lugudeni «You Can't Stop Me», «Big in Japan» või «Pretty in Scarlet».

Kolme aastakümne jooksul pole Guano Apes mitte ainult loonud muusikat, nad on kujundanud helilise jutustuse, mis resoneerub meis kõigis peituvate ürgsete instinktidega. Nende 2024. aasta tuur lubab mitte ainult kontserti, vaid ka selle muusikalise teekonna jätku, vastupidavuse tähistamist ja rock'n'roll'i jõu kinnitamist.

Guano Apes
Guano Apes Foto: Пресс-фото
Tagasi üles