NÄDALA PERSOON Jüri Butšakov: meil on avatud formaat, võime teha ükskõik mida

Copy
Jüri Butšakov selle nädala esmaspäeval oma uues kodulinnas Pärnus, sealses jahisadamas. Merega seob teda enda sõnul nii palju, et eelmisel aastal purjetas ta «Õhtu!» saate raames üksinda Keri saarele, mis on Soome lahes Eesti üks põhjapoolsemaid saari.
Jüri Butšakov selle nädala esmaspäeval oma uues kodulinnas Pärnus, sealses jahisadamas. Merega seob teda enda sõnul nii palju, et eelmisel aastal purjetas ta «Õhtu!» saate raames üksinda Keri saarele, mis on Soome lahes Eesti üks põhjapoolsemaid saari. Foto: Mailiis Ollino/Pärnu Postimees

Aastas sadu ja sadu telesaateid juhtiv Jüri Butšakov peab ekraanitöö edu pandiks stuudiokülalistes pingevaba oleku tekitamist, mis tema sõnul tundub jabura ülesandena – klassikaline viis inimene endast välja ajada on suunata talle eredad prožektorid ja surisevad kaamerad.

Jüri Butšakov on sagedasemaid kontvõõraid Eesti inimeste elutubades. Vähemalt nois tubades, kus on televiisor. Möödunud telehooajal, kevadel, juhtis ta lausa kolme saadet: koos Piret Laose ja Robert Rooliga «Õhtut!», lisaks muusikalist telesõud «Tähtede täht» ja mälumängu «15 küsimust». Sel hooajal jätkab ta sama tegusalt: pooletunnine «15 küsimust» alustas juba eelmise nädala algul, tunnine «Õhtu!» stardib ülehomme.

Aasta lõpu eel, nn vahehooajal, kui stammsaated puhkavad, hakkab Butšakov koos oma lahutamatute kamraadide Rooli ja Laosega vedama saadet «Mitme näoga Eesti», mis viib omavahel kokku mujalt maadest siia saabunud inimesi, et näha, kuidas nad võõral maal üksteisega läbi ja hakkama saavad. «Võtame näiteks Saksamaalt tulnud arsti ja viime ta araabia inimeste sünnipäevale,» ütleb Butšakov.

Märksõnad

Tagasi üles