JABUR VÕI PÖÖRASELT PÕNEV? Üks tuleva aasta oodatumaid filme sai viimaks reklaamklipi

Copy
Bong Joon-ho filmi «Mickey 17» peaosatäitja on Robert Pattinson.
Bong Joon-ho filmi «Mickey 17» peaosatäitja on Robert Pattinson. Foto: Warner Bros / Kuvatõmmis filmist

Bong Joon-ho film «Mickey 17», mida on juba mitu korda edasi lükatud, sai viimaks reklaamklipi. Kauaoodatud filmi reklaamklipp on esimesed 14 tunniga kogunud juba ligi 4 miljonit vaatamist. 

Bong Joon-Ho, kelle eelmine film «Parasiit» võitis 2019. aastal nii parima filmi kui ka parima võõrkeelse filmi Oscari, on tagasi ulmepõnevikuga, mille peategelast kehastab Robert Pattinson. 

Filmis «Mickey 17» kehastab Pattinson Mickey Barnes'i, kes saadetakse düstoopilises tulevikus kosmosemissioonile, mille eesmärk on koloniseerida jääga kaetud planeeti, kus eeldatavasti resideeruvad tulnukad. Barnes saadetakse planeedile tegema töid, mida keegi teine teha ei taha, sest need on sedavõrd ohtlikud. Konks seisneb aga selles, et iga kord kui ta tööd tehes sureb, taastatakse ta kõigi mälestustega, et ta saaks tööd jätkata.

Olukord hakkab aga kiiva kiskuma, kui Pattinson kohtab enda teist versiooni ning saab siis ülesandeks hävitada oma isiku kõik versioonid. 

Lisaks Pattinsonile löövad suurfilmis kaasa Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette, Mark Ruffalo ja Thomas Turgoose. Film pidi algselt esilinastuma juba käesoleva aasta märtsis, kuid streigid ja produktsioonijärgse töö venimine venitasid protsessi pikemaks, mistõttu jõuab film eeldatavasti vaatajate ette tuleval aastal. 

Vaata kauaoodatud filmitrailerit:

Ilmselt ei jää kellelegi märkamata, kuivõrd veidra ja peenikese häälega Robert Pattinson terve filmi vältel räägib. Tulihingelised filmifännid on juba välja osutanud, et Pattinsoni hääl ainuüksi on piisav põhjus, miks filmi oodata. Teised jällegi väljendavad kimbatust, mis puudutab Pattinsoni mõneti jaburat hääletooni ning leiavad, et hääl võib filmi vabalt hoopiski ära rikkuda. 

Tagasi üles