ARVUSTUS Ka maailmakuulsad mehed sõidavad manuaalkäigukastiga (1)

Copy
Nagu keskealistele meestele omane, on nende peamisteks vestlusteemadeks valutavad põlved ja kangeks jäänud selg, gluteenivaba dieet ja masendus.
Nagu keskealistele meestele omane, on nende peamisteks vestlusteemadeks valutavad põlved ja kangeks jäänud selg, gluteenivaba dieet ja masendus. Foto: Filmikaader

Kui Blur möödunud aastal taas kokku tuli, ei olnud see üsnagi üürike kokkutulek ilmselt päris selline, nagu nad eeldasid. Võib-olla oli ka, vähemalt osaliselt.

Wembley staadioni väljamüüdud kontserdid ning sellele eelnenud suuremad ja väiksemad kontserdid 2023. aasta jooksul, mille vältel bänd uuesti tuuritava muusiku ellu sisse sai elada, olid küll õnnestumised, ent ühise aasta pikendusena antud Coachella kontserdid 2024. aasta aprillis panid ansambli ilmselt ümber mõtlema. Ning nüüd elame me taas maailmas, mis on küll veel kahe albumi võrra rikkam, kuid tuuritava Bluri võrra vaesem.

Bänd oli tegelikult talveunne minemas juba 2023. aasta lõpus, ent üks hilisöine kõne Coachella korraldajatelt veenis Damon Albarni ümber. Või vähemalt sundis teda pikka puhkust pisut edasi lükkama, sest igaüks teab, et Coachella on suur asi, eriti muusikuna.

Tagasi üles