JAMAS VALE FÄNNIBAASIGA Purjus kantrilaulja tühistati, sest ta solvas sotsiaalmeedias Taylor Swifti

Copy
Kantrilaulja Zach Bryan.
Kantrilaulja Zach Bryan. Foto: MPI04/Capital Pictures / Scanpix

Kantrilaulja Zach Bryan oli sunnitud kustutama oma X-i kasutaja pärast seda, kui ta purjuspäi sotsiaalmeedias Taylor Swifti solvas, vahendab Rolling Stone. 

Tüli sai alguse juba teisipäeva õhtul, kui kantrilaulja ja Philadelphia Eaglesi fänn Zach Bryan säutsus: «Kotkad > Kanye > Taylor kes on minuga?».

Mitte eriti üllatuslikult sattus säuts vihaste Taylor Swifti fännide huviorbiiti. Ühel hetkel muutus vastureaktsioon säutsule sedavõrd häälekaks, et Bryan oli sunnitud avalikult vabandama selle eest, et «purjuspäi» pärast «The Tortured Poets Departmenti» kuulamist ägestus ja laulus «thanK you, aIMee» tehtud peent torget liiga isiklikult võttis. «thanK you, aIMee» on laul, mis fännide hinnangul kõneleb just Kanye Westist ja tema eksabikaasast Kim Kardashianit. 

«Kutid, ma armastan Taylorit, kuulasin eile õhtul TTPD-d («The Tortured Poets Department»), «thanK you, aIMee» tuli peale ja ma tegin purjuspäi Kanye kohta ühe säutsu,» säutsus Bryan. 

«Kui keegi võttis seda kõike liiga tõsiselt, siis teadke, et tegelikult armastan ma mõlemat artisti väga ja usun, et meil on popmuusikas praegu tohutult ilusad ajad,» jätkas ta säutsus.

Vaatamata selgitusele oli kahju aga juba tehtud ning negatiivne tagasiside sundis Bryani siiski viivitamatult oma X-i konto deaktiveerima. 

Samas on Bryan jätkuvalt aktiivne Instagramis, kuhu ta postitas veel ühe pika avalduse, mille taustal mängis Swifti ja Post Malone'i ühine lugu «Fortnight». Ka üritas ta uuesti olukorda selgitada, sõnades, et tegi purjuspäi vea. 

«Võrdlesin purjus peaga kahte plaati ja see tuli valesti välja. Ma tean, et Ye ümber on palju asju, mis on hägused, aga ma rääkisin ainult muusikast. Ma armastan ka Taylori muusikat ja tahan, et te teaksite, et ka mina olen inimene ning säutsun samamoodi rumalaid asju. Ma loodan, et mul on ühel päeval võimalus seda talle (Swiftile - toim.) selgitada,» kirjutas Bryan.

Kantrilaulja selgitas ka oma X-i konto deaktiveerimise tagamaid. «Twitter toob ainult jama, nii et ma arvan, et on parem, kui ma sealt mõnda aega eemale hoian. Vabandan kõigi Taylori fännide ees, keda vihastasin või alt vedasin. Ma armastan teid ja annan edaspidi endast parima!»

Seejärel tegi Bryan veel ühe Instagrami loo, kuhu seekord oli lisatu Swifti lugu «The Albatross», kus selgitas, et ta teab, mida Taylor tunneb. «Olen oma elus läbi elanud raskeid aegu ja arvan, et projitseerisin natuke. Ausalt öeldes tundus see Taylori suhtes lihtsalt ebaviisakas. Ma austan teda kui muusikut nii väga, et viimane asi, mida ma tahan, on, et inimesed arvaksid, et ma ei hinda ega armasta seda, mida ta on muusika heaks teinud,» lõpetas Bryan oma avalduse. 

Zach Bryan on kantrilaulja, kelle tähelend sai alguse, kui ta 2017. aastal oma muusikat YouTube'i üles laadima hakkas.

Bryani esimene laul, mille ta YouTube'i üles laadis, oli singel «God Speed», millest sai lõpuks lugu tema debüütalbumil. Suurem osa lugusid, mis mis Bryan oma YouTube'i üles laadis, kirjutas ja salvestas ta mereväes teenides.

Tagasi üles