Suri Madonna vend, kellega popstaaril oli keeruline suhe

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Tantsija Christopher Ciccone, tema õde Madonna ning režissöör Alek Keskishian.
Tantsija Christopher Ciccone, tema õde Madonna ning režissöör Alek Keskishian. Foto: AP Photo/Julie Markes, File

4. oktoobril suri 63-aastaselt tantsija, kunstnik, disainer ja sisekujundaja Christopher Ciccone, kelle vanem õde on popstaar Madonna.

Madonna avaldas lahkunud vennale austust Instagramis ning märkis, et kuigi Cicconel oli terav keel, mida ta sageli Madonna vastu ära kasutas, suutis popstaar talle alati andestada.

Ciccone andis 2008. aastal välja elulooraamatu nimega «Elu mu õde Madonnaga», milles kirjeldas nende halba suhet, Madonna armulugusid ning meenutas lauljaga koos tuuritamist.

Christopher Ciccone esitlemas raamatut «Elu mu õde Madonnaga», mille ilmumine Madonnat sügavalt haavas.
Christopher Ciccone esitlemas raamatut «Elu mu õde Madonnaga», mille ilmumine Madonnat sügavalt haavas. Foto: ©Faye Sadou/ADM/Capital Pictures

Tantsijana osales Ciccone noorelt mitmes Madonna videos, oli «Blond Ambition» maailmaturnee kunstiline juht ning lavastas mitme teise artisti muusikavideosid. 20 aastat koos Madonnaga töötanud Ciccone märkis, et see oli tema jaoks nagu kahe teraga mõõk.

Raamatu ilmumise järel kostis Madonna esindaja Liz Rosenberg, et Madonna on endast väljas, sest Ciccone otsustas laulja elust raamatu kirjutada ning Madonna ei kavatse seda isegi lugeda. Toona lisas Madonna esindaja, et Madonna ja Cicconel pole enam mingit lootust ära leppida või lähedaseks saada.

Pärast raamatu ilmumist tekkisid Madonna ja Ciccone vahel pinged, kuid hiljem väitis mees, et nad siiski suhtlevad ning saavad omavahel läbi.

Madonna kirjutas Instagramis, et Ciccone oli pikalt kõige lähedasem inimene tema elus.

«Meie sidet on raske seletada. Aga see kasvas välja mõistmisest, et oleme mõlemad teistsugused ega hakka ühiskonnale meeldima, sest me ei järgi status quo'd. Võtsime teineteisel käest ja tantsisime kahekesi läbi oma lapsepõlve hullumeelsuse. Just tants oli nagu liim, mis meid koos hoidis,» meenutas Madonna vennaga kasvamist.

«Ta oli maalija, poeet ja visionäär,» lisas Madonna. «Ma imetlesin teda. Tal oli võrratu maitse. Ja terav keel, mida ta vahel mu vastu ära kasutas, aga ma andsin talle alati andeks.»

Ciccone suri Michiganis vähki. 

Tagasi üles