Sõprus näitab mängufilmi «Võõras» Tanel Padariga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Võõras». Pildil Tanel Padar
Kaader filmist «Võõras». Pildil Tanel Padar Foto: estonianfilm.com

Täna esilinastub kinos Sõprus tunnipikkune mängufilm «Võõras». Filmi süžee jälgib tuntud muusiku seiklusi, keda kehastab Tanel Padar.

«Ettepanekuga selles filmis osaleda olin põhimõtteliselt kohe nõus,» selgitas Padar, kes mängib Ida-Virumaal kaotsi läinud rokkstaari. «Kohati tundsin, et samastun filmi peategelasega, ning rolli sisse elamine ei olnud seetõttu minu jaoks eriti keeruline.»



Filmi režissöör Dirk Hoyer peab koostööd lauljaga meeldivaks kogemuseks. Enda sõnul valis ta Padari peaosaliseks alles siis, kui roll oli juba valmis kirjutatud. Lisaks muusikule osalevad filmis «Võõras» noored näitlejad Karol Kuntsel, Mari-Liis Lill, Maarja Mitt, Hele Kõre, Karin Rask ja Kadri Adamson.



««Võõras» ei ole tehtud eesmärgiga luua midagi täiuslikku. See on ettearvamatu film, kus ei ole häid ega halbu karaktereid,» kirjeldab Dirk Hoyer uut linateost. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles