Viljandi pärimusmuusika festivalile müüakse soodsaid noortepasse

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi pärimusmuusika festival
Viljandi pärimusmuusika festival Foto: Viljandi pärimusmuusika festival

Alates 1. detsembrist algas XXIII Viljandi pärimusmuusika festivali passimüük. Sarnaselt eelmistele aastatele saab passe ja päevapasse osta Piletilevi müügikohtadest ja veebipoest.

Nüüd ka noortepass! Tavapäraselt detsembri algul müüki tulevatele festivalipasside müügipoliitikas on seekord üks suurem uuendus. Nimelt on lisaks festivali passile, päeva- ja perepassidele esimest korda müügis ka noortepass. Noortepass maksab 32 eurot ja seda saavad omale soetada 17-26 (ka) aastased õppivad noored. «Oleme ammu arutanud nooremale publikule soodsama hinnaga festivali külastamise võimaluse pakkumisest, tänavu see lõpuks noorte passi näol ka realiseerus», kommenteeris olukorda Viljandi pärimusmuusika festivali piletimüügipealik Anu Rannu. «Kuna noorte passe tuleb müügile piiratud koguses ja eeldada on, et neid saadab suur huvi, siis soovitame kõigil huvilistel kohe võimalust kasutada». 

Teistmoodi kulgeb seekord ka EMT Topeltpluss klientidele mõeldud sooduspasside müük. «Kui eelmistel aastatel alustasime Topeltpluss klientide passide müüki aprillis, siis seekord otsustasime ka nende müügiga alustada juba detsembri algul, et piletimüügisüsteem oleks lihtsam ja läbipaistvam», sõnas Rannu. Lihtsamaks on muudetud ka festivali passide müügisüsteem, kus passid on jagatud kahte hinnakategooriasse.

Festivali passide hindade ja tingimustega saab tutvuda siin: http://www.folk.ee/festival/passid-ja-paevapassid

XXIII Viljandi pärimusmuusika festival toimub seekord 23.-26. juulini 2015 aastal. Tänavuse festivali alateema on Vabadus, mis on inspireeritud hetekeolukorrast pärimusmuusikas ja maailmas toimuvast üldisemalt. Vabaduse teemaga tahavad korraldajad juhtida tähelepanu uue muusikute põlvkonna lähenemisele pärimusmuusikale, kus on koht ka omaloomingul ja improvisatsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles