Otseülekanne Viljandi Folgilt: Curly Strings

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

See koosseis pikemat tutvustamist ei vaja. Nad esinevad Viljandi pärimusmuusika festivalil pühapäeval kell 14.00 A. Le Coq'i Kirsimäe laval ja Postimees teeb sellest otseülekande.

Curly Strings on eesti muusikamaastiku värskeim vili. Viimase aasta ajaga kõrge tähelennu teinud bänd koosneb andekatest ja mitmekülgsetest muusikutest, kelle ühine maitse on nende edu alus. Bändi loomingut naudivad nii folgiarmastajad kui popkultuuri austajad, nii noored kui vanad.

Nende muusika - instrumentaallood ja laulud on ansambliliikmed loonud ise koostöös viljakate Eesti poeetide ja poetessidega - mis on kaasahaarav, võiks isegi öelda, et vaatemänguline ja ühiskondlikul tasandil tabava lüürikaga. Neis on piisavalt pärimust, piisavalt kantrit ja piisavalt siirast esitust.

Curly Strings on välja andnud kaks albumit. Debüütalbum «Üle ilma» (aprill 2014) ning lühialbum «Elumäng» (juuni 2015). Debüütalbumiga tegid keerdus keeled puhta töö nii Eesti Muusikaauhindade jagamisel kui Kuldse plaadi tseremoonial. Samuti pälvisid nad looga «Kauges külas» R2 aastahiti auhinna.

Eeva Talsi – laul, viiul

Jalmar Vabarna – laul, kitarr

Villu Talsi – laul, mandoliin

Taavet Niller – laul, kontrabass

Vaata lähemalt http://www.curlystrings.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles