Tallinna volikogu suurim puuduja oli Tiina Lokk-Tramberg

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värske riigikogu liige Tiina Lokk-Tramberg ametivannet andmas.
Värske riigikogu liige Tiina Lokk-Tramberg ametivannet andmas. Foto: Andres Haabu / Postimees

Tallinna volikogu lõppeva aasta suurim puuduja oli reformierakondlane ja detsembris volikogust lahkunud Tiina Lokk-Tramberg.

Lokk-Tramberg osales tänavu 10 volikogu istungil 21st, ütles Tallinna volikogu pressiesindaja BNSile.

Tiina Lokk-Tramberg lahkus Tallinna linnavolikogust, kuna ta asus 11. detsembrist sotsiaalministri kohale asunud Taavi Rõivase asendusliikmena riigikogu saadikuks. Lokk-Trambergi asemel sai volikogu Reformierakonna fraktsiooni liikmeks Kaido Kaaberma.

Kõige rohkem küsimusi esitas linnavolikogus lõppeval aastal Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni esimees Urmas Mardi. Kõige rohkem kõnesid pidas ja sõna võttis sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimees Jaak Juske, kes pidas 77 kõnet ja võttis sõna seitsmel korral.

Tallinna volikogu pidas tänavu kokku 23 istungit, millest kolm olid erakorralised. Volikogu tegi kokku 187 otsust ja võttis vastu 35 määrust. Arupärimisi esitasid volikogu liikmed kokku 203.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles