Ministeerium analüüsib võimalikku autoriõiguste rikkumist nukuteatris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillar Sein
Hillar Sein Foto: Elmo Riig / Sakala

Kultuuriministeeriumi teatrinõunik Hillar Sein ütles, et ministeerium analüüsib nukuteatri Puhhi-lavastuse kahtlusi ja kujundab oma seisukoha alles pärast kõigi materjalide analüüsi.

«Kultuuriministeeriumi esmane prioriteet on seista autoriõiguste eest, autoriõigusi peavad austama kõik osalised. Kultuuriministeerium on teadlik tekkinud teemast ning olnud ühenduses nii blogi autori kui nukuteatriga,» ütles Sein.

«Oleme teinud blogi autoriga konstruktiivselt koostööd ja saanud tema käest analüüsimiseks kõik vajalikud materjalid. Kas blogis viidatud rikkumised vastavad tõele, selgub pärast materjalide analüüsi. Kui analüüsi tulemusel leitakse, et tegemist on autoriõiguse rikkumisega, siis on see äärmiselt kahetsusväärne,» ütles Sein.

«Informeerisin sellest ka SA Nuku nõukogu, kes kogunes esimest korda 11. jaanuaril. Sihtasutuse nõukogu võttis teema teadmiseks ja jätkab asjaolude selgitamist,» ütles teatrinõunik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles