Nukuteatri töötajad kohtuvad tuleval nädalal ministri ja kantsleriga

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nukuteater.
Nukuteater. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

SA NUKU nõukogu esimees Kalju Komissarov seisis täna hommikul teatri töötajate ees, kes avaldasid soovi kohtuda kultuuriministri ja kantsleriga, et arutada teatri tulevikku.

Nõukogu esimees Kalju Komissarov ütles Postimehele, et hommikul kohtus ta teatri personaliga, esindatud olid nii näitlejad kui ka turundus- ja publikut teenindav personal. «Inimesed olid meelestatud sõbralikult.»

Komissarovi sõnul oli kohtumine konstruktiivne, otsustati moodustada loomenõukogu, mis teeb oma ettepanekud töö edasiseks korraldamiseks ja paneb paika, millised on teatri järgmised lavastused ning kuidas need lavale jõuavad.

Koosolekul viibinud toetasid Komissarovi ettepanekut määrata Taavi Tõnisson ajutiselt kunstilise juhi kohusetäitjaks, ettepanek sai ka teiste nõukogu liikmete heakskiidu.  

«Kui ma palusin saalis tõsta käe nendel inimestel, kes olid tutvunud kultuuriministeeriumi koostatud auditiga, tõusis vaid üks. Seni on teatriinimesed saanud infot vaid meedia ja seniste juhtide vahendusel ning selget pilti neil teatri käekäigust ei olnud.»

Töötajad avaldasid soovi kohtuda kultuuriministri ja kantsleriga, et nendega arutada teatri tulevikku. Komissarovi sõnul toimub kohtumine kolmapäeval teatri üldkoosoleku vormis.

Komissarov lisas, et uue tegevjuhi otsingud lõppevad järgneva paari nädala jooksul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles