Jõelähtme teatritrupp võitis Jekaterinburgi festivali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõelähtmelased Jekaterinburgis: Urmas Kingsepp (tagareas, paremalt), Ülo Lomp, Merike Kahu, bussijuht, grupijuht Priit Põldma, Kaie Pall, Tiit Tammesson, Maie Ramjalg, Eigi Tali.

Eesreas kaks võõrustajat.
Jõelähtmelased Jekaterinburgis: Urmas Kingsepp (tagareas, paremalt), Ülo Lomp, Merike Kahu, bussijuht, grupijuht Priit Põldma, Kaie Pall, Tiit Tammesson, Maie Ramjalg, Eigi Tali. Eesreas kaks võõrustajat. Foto: Erakogu

Pikki aastaid Eesti harrastusteatrite paremikku kuuluv  Jõelähtme Lavagrupp võitis eelmisel nädalal Venemaal, Jekaterinburgis peetud rahvusvahelise teatrifestivali.

Juba neljandat korda peetud ürituse tänavune alateema oli «Rõõm ja pisarad ja armastus» ning ainsa Eesti trupina konkurentsis olnud jõelähtmelased esitasid Anton Pavlovitš Tšehhovi legendaarseid lavateoseid «Karu» ja «Abieluettepanekut».

Näitetruppi kuulusid näitlejad Eigi Tali, Tiit Tammesson, Ülo Lomp, Kaie Pall ja Merike Kahu, valgustaja-helimees Urmas Kingsepp ja näitetrupi juht ja lavastaja Maie Ramjalg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles