George R. R. Martin jagab täna kell 17.00 Viru keskuses autogramme

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmakuulus ulmekirjanik George R. R. Martin autogramme jagamas.
Maailmakuulus ulmekirjanik George R. R. Martin autogramme jagamas. Foto: Wikipedia.org

Maailmakuulus ulmekirjanik, «Jää ja tule laulu» saaga autor väisab sarja järjekordse osa eesti keeles ilmumise puhul Eestit ning kohtub Viru keskuse Rahva Raamatu kaupluses fännidega.


Georg R. R. Martini eepilisi fantaasiaromaane loetakse terves maailmas, iga uut raamatut oodatakse innukalt ja hinge kinni pidades. Fantaasiasarja «Jää ja tule laul» tegevus toimub muinasjutulises maailmas, mis on juba üle 8000 aasta lahingutes ja katastroofides kannatanud.

Oopust peetakse üheks parimaks viimastel aastatel kirjutatud fantaasiasaagaks ning seda on palju võrreldud Tolkieni «Sõrmuste isandaga». Autor arvab oma loomingu kohta järgmist: «Ma arvan, et me loeme fantaasiakirjandust selleks, et taas värve leida. Et maitsta teravaid vürtse ja kuulda sireenide laulu. Paradiisi võivad nad endale jätta. Kui ma suren, lähen parema meelega Keskmaale.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles