Portugali saatkond viib teadmiste eest reisile ja kursustele

Mirjam Mäekivi
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portugali jalgpallifännid Tallinnas.
Portugali jalgpallifännid Tallinnas. Foto: CISSE NOORMETS/PM/SCANPIX BALTICS

Portugali suursaatkond Eestis alustas 10. augustil viktoriini «Portugal - keel ja kultuur» eesmärgiga tõsta eestimaalaste teadmisi sellest riigist. Võitja sõidab reisile Portugali.


Saatkond kutsub viktoriinis osalema kõiki, keda huvitab Portugal ja kes soovivad sellest maast rohkem teada saada.

Viktoriin toimub kolmes voorus. Esimene voor kestab 10. septembrini ning viktoriin koosneb kümnest küsimusest, millele saab vastata aadressil www.portugalviktoriin.com. Kõigile küsimustele õigesti vastanud saavad e-kirja teel teate pääsemisest teise vooru.

Järgmine voor kestab 11. septembrist 16. septembrini. Voor koosneb 15 keerukamast küsimusest, millele saab samuti vastata aadressil www.portugalviktoriin.com .

Kõigile küsimustele õigesti vastanud saavad kutse lõputseremooniale.

Kolmas voor septembri lõpus kujutab endast lõputseremooniat koos võitjate loosimisega.
Saatkond on välja pannud kolm auhinda. Peapreemia on reis Portugali ja üks portugali keele kursus Tallinna või Tartu Ülikoolis 2009/2010 õppeaastal.

Teine auhind on Portugali autorite teosed eesti keeles ja üks portugali keele kursus Tallinna või Tartu Ülikoolis 2009/2010 õppeaastal.

Kolmas auhind on raamat Portugali kohta ja portugali keele kursus Tallinna või Tartu Ülikoolis 2009/2010 õppeaastal.

Saatkonna teatel on viktoriini eesmärk innustada portugali keele õpet, tõsta eestimaalaste teadlikkust sellest kaunist maast, kultuurist, keelest ning ajaloost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles