Lühidalt

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonas Kaufmann
Jonas Kaufmann Foto: TopFoto
Ka Solaris kannab üle oopereid

Lisaks Tallinna kobarkinole hakkab mainekate ooperiteatrite lavastusi üle kandma ka Solarise keskuse kontserdimaja. Esimesena jõuab 7. detsembril otseülekandes ekraanile La Scala ooperiteatri hooaja avaetendus, Georges Bizet’ «Carmen».



Carmeni rollis astub üles Anita Rašvelišvili ja don Jose rollis Jonas Kaufmann. Lavastab Emma Dante, dirigeerib Daniel Barenboim.



Eilsest müügile jõudnud piletid maksavad 250 krooni. Ooperiülekanded jätkuvad korra kuus.



Vanemuine avas Kaarel Irdi mälestusnäituse


Legendaarse teatrijuhi Kaarel Irdi 100. sünniaastapäeva puhul avas Vanemuise teater suure maja fuajees näituse «Vana Müristaja». Poolsada fotot koos selgitavate tekstidega annavad põhjaliku ülevaate Irdi elu- ja teatriteest. Näituse koostas teatrimehe tütar Mari Ird.



Sõpruse kino näitab Bullerby laste lugusid


Kuni 3. septembrini on Tallinna kino Sõprus ekraanil Astrid Lind­greni raamatu põhjal valminud perefilmid «Bullerby lapsed» ja «Veel Bullerby lastest». Kumbki film on dubleeritud eesti keelde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles