Teatripolygon ootab noori teatrihuvilisi katsetele

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvo Krall
Tarvo Krall Foto: Teet Malsroos/ Õhtuleht

Virko Annuse, Tamur Tohveri ja Tarvo Kralli asutatud erateatrikool Teatripolygon ootab noori alates kümnendast eluaastast katsetele juba homme Tallinna Rotermanni kvartalisse ja 17. septembril Tallinna kunstigümnaasiumi.


Tegevust alustab ka õppelava ja stuudio varem teatriga tegelenud noortele, sinna on oodatud vähemalt kolmeaastase teatritegemise kogemusega noored alates 16. eluaastast, ka ülikooliealised.

Katsed koosnevad vestlusest ja ülesannetest nii üksinda kui ka grupis. Vanemas astmes on katseteks vaja ette valmistada umbes kaheminutiline proosatekst. Nõutav on vaba, liikumist võimaldav riietus.

Tasulise teatrikooli eesmärk pole vaid tulevaste näitlejate kasvatamine, vaid näitlejameisterlikkuse ja enesekindla väljendusoskuse arendamine, kohaliku kultuuriruumi ja emakeele väärtustamine ning meeskonnatöö ja distsipliinitunnetuse õpetamine. Esmane õppekeel on eesti keel, millele lisandub ka üks võõrkeelne grupp. (PM)

Vastuvõtukatsed
•    Homme Rotermanni kvartalis Prooviveskis (Roseni 8)
•    Kell 16 noortele alates 10. eluaastast
•    Kell 18 alates 15. eluaastast
•    17. septembril Tallinna kunstigümnaasiumis (Kopli 102a)
•    Kell 16 noortele alates 10. eluaastast
•    Kell 18 alates 15. eluaastast

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles