Mikk Murdvee juhatab Soomes operetti ja kontserte

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Murdvee
Mikk Murdvee Foto: Toomas Huik

Noor dirigent ja viiuldaja Mikk Murdvee (29) juhatab oma orkestri ees Soomes operetiõhtuid, kontserte ning osaleb ise viiuldajana kammeransamblites.


9. oktoobril toimus Soomes Kerava Oopperas Paul Abrahami opereti «Savoy ball» esietendus, kus Timo Rissaneni tehtud lavastuse dirigendiks on Mikk Murdvee ning orkestriks tema käe all tegutsev Ylioppilaskunnan Soittajat (YS) Helsingist, vahendas

ERR Uudised

.

20. oktoobril juhatab Mikk Murdvee Hämeenlinna Linnaorkestrit orkestri 75. aastapäeva kontserdil, kus peateosteks on Felix Mendelssohni «Reformatsioonisümfoonia» (nr 5) ja Tauno Marttineni Klaverikontsert. 24. oktoobril dirigeerib ta veel Helsingis Sibeliuse Akadeemias Giovanni Bottesini Kontrabassikontserti.

28. oktoobril on Murdvee taas Tallinnas balleti «Metshaldjas» etendusel Rahvusooper Estonia orkestri ees, ta juhatas «Metshaldjast» siin ka 24. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles