Depeche Mode erikülaline on BrainStorm

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Lauluväljakul nädala pärast esineva kultusbändi Depeche Mode kontserdil on erikülaliseks BrainStorm oma uue albumi «Online» esitluskontserdiga.

BrainStorm valiti erikülaliseks Depeche Mode managemendi poolt kui Baltikumi tuntuim ja sobivaim esineja, seda nii oma populaarsuse kui ka muusikastiili poolest. Pärast BrainStormi septembris ilmuva uue albumi «Online5 materjali kuulamist arvas Depeche Mode management bändi olevat parima valiku esinemaks kõigil kolmel Baltikumi kontserdil. Teisipäeval astub BrainStorm oma uue kavaga üles kell 19.30, Depeche Mode Euroopa turnee avakontsert algab kell 21. Lauluväljak avab oma väravad kell 17. Piletid hinnaga 450 krooni on veel müügil Piletilevi ja Piletipunkti müügikohtades üle Eesti, kõigis Shelli teenindusjaamades ja Kino Sõprus kassas. Kontserdipäeval on pileti hind 490 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles