Rapla rüblikuauhinna sai Thea Paluoja

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rapla linn ja vald annab homme üle ühise haridusauhinna «Rapla Rüblik», mille selleaastase kuue nominendi hulgas on ka ansamblist «Proov 583» solistina tuntuks saanud Thea Paluoja.

Paluoja pälvis auhinna kui Rapla laulustuudio juhataja, kelle stuudiol on käimas 10 hooaeg ja kes on oma õpilastega saanud häid kohti laulukonkurssidel. Kuue rüblikus saaja hulgas oli veel lisaks Paluojale ka Aime Liiv, Aarne Liiv, Krista Mägi, Maimo-Helene Triik ja Ester Kulagina, rääkis linnavalitsuse pressiesindaja Maris Ojamuru. Auhinnaks on 1000 krooni ja keraamiline vaas, mida täiendab Joosep Tootsi lõbus nägu Ülo Soosteri illustratsioonilt Oskar Lutsu «Kevadele». Tootsi valas keraamilisse vormi Rapla keraamik Haidi Ratas. «Rapla Rübliku» nimelist piirkondlikku haridusauhinda annavad Rapla linn ja Rapla vald ühiselt välja alates 1998. aastast. See on linna ja valla kõrgeim tunnustus haridusala inimestele. Auhinnaga tunnustatakse pikaaegset ja edukat haridustööd aga eriti jooksval haridusaastal silmapaistnud arendus ja projektitööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles