Eesti eurolaulu kohale kandideerib 90 laulu

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eurovisiooni lauluvõistluse 2002. aasta Eesti rahvusliku finaali eelvooru laekus 90 tööd, mis on rohkem kui ühelgi varasemal aastal.

«See on üle ootuste hea number,» ütles Eurovisiooni peaprodutsent Juhan Paadam. «Ma ei osanud loota, et eelmise aasta võit innustas meie autoreid veelgi agaramalt osalema lauluvõistlusel, see näitab Eurovisiooni jätkuvat populaarsust.» Eelmisel aastal saabus Eurovisiooni lauluvõistluse eelvoorule 80 laulu. Neljapäeval koguneb Eesti muusikutest ja ajakirjanikest koosnev zhürii, kes valib välja need kümme lugu, mis võistlevad finaalis, rääkis Eesti Televisiooni (ETV) kommunikatsioonijuht Raivo Suni. Finalistid on ETV eetris laupäeva õhtul. Eesti osaleb Eurovisiooni lauluvõistlusel üheksandat korda. Eesti rahvusliku vooru Eurolaul 2002 finaalkontsert toimub 26. jaanuaril Tallinna Linnahallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles