Lühidalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Kivastik pälvis Vilde-nimelise kirjanduspreemia

Kirjanik Mart Kivastik sai jutustuse «Hinged lähevad» eest tänavuse Vilde-nimelise preemia koos 5000-kroonise auhinnarahaga.

Hindajad nimetasid jutustust «Hinged lähevad» kogumikust «Lugusid loomadest» sügava mõttega ja hea alltekstiga teoseks, mis on populaarne ka lugejate hulgas, kirjutab Virumaa Teataja. Auhinnale kandideerinud kaheteistkümnest teosest jäi lõppvooruks sõelale Mart Kivastiku kõrval Aarne Biini «Kuningvesi», Jaan Krossi «Tahtamaa» ja Mats Traadi «Valge lind».

Vilde-nimelist kirjandusauhinda annab välja Vinni vald. (ETA)

Mikkeli muuseumis algas kitarrimuusika kontsertide sari

Tallinnas Mikkeli muuseumis algas traditsiooniline kitarrikontsertide sari «Kevadhetked kitarriga», kus kolme kuu jooksul toimub kaheksa kitarrikontserti.

Eilsel esimesel kontserdil esinesid muusikaakadeemia kitarritudengid Jelena Ossipova ja Jorma Puusaag.

Koostöös Eesti Kitarriseltsiga korraldatavas sarjas esinevad muusikaakadeemia kitarriõppejõu Heiki Mätliku õpilased. Märtsis toimub neli kitarrikontserti, aprillis üks ja mais kolm.Kontserdile saab muuseumi 15-kroonise pääsmega. (ETA)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles