Kinoliit jäi kultuurkapitali stipendiumist ilma

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurkapital jälgib väljaantud raha kasutust väga hoolsalt.
Kultuurkapital jälgib väljaantud raha kasutust väga hoolsalt. Foto: Postimees.ee

Kultuurkapital jättis 2009. aasta neljanda kvartali stipendiumite jagamisel Kinoliidu taotluse vaatamata, kuna viimane on kultuurkapitali andmetel aruandevõlglane.

Kinoliit sai kultuurkapitalilt 2009. aasta viimaseks veerandiks 150 000 krooni tegevustoetust ning 85 000 krooni projektide jaoks, alanud aasta esimeseks kolmeks kuuks ei saadud aga midagi, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Kinoliit oli kultuurkapitali ees aruandevõlglane otsustamise hetkel, väga lihtne põhjus,» märkis kultuurkapitali juht Raul Altmäe.

Kinoliit vaidleb sellele aga vastu: «Kui taotlust esitati, siis kontrollisin - kultuurkapitali koduleheküljel võlglaste nimekirjas meid ei olnud ega saagi olla, sest meil on kõik aruanded esitatud. Iseasi on see, et kadunud oli meie pikenduse taotlus, mida mitu korda pidime esitama,» selgitas Kinoliidu tegevjuhi kohusetäitja Erika Laansalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles