RAM laulab raudteel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TAMBET KAUGEMA

11.-17. juunini on Eesti Rahvusmeeskoor (RAM) raudteeringreisil, andes kontserte Eesti erinevates raudteejaamades.

Kokku annab RAM 15 kontserti: 11. juunil alustatakse Tallinnast; 12. juunil esinetakse Võrus, Valgas ja Elvas; 13. juunil Tartus, Jõgeval ja Tamsalus; 14. juunil toimub Tapal küüditamispäevale pühendatud mälestuskontsert; 15. juunil ollakse Lelles, Tootsis ja Lavassaares; 16. juunil Mõisakülas, Kilingi-Nõmmel ja Võhmas ning ringreis lõpeb 17. juunil Türil.

Kontsertturnee «Hei-hei-hei, tule jaama!» raames sõidab mööda Eestit erirong, mida veab 1954. aastal ehitatud auruvedur Kaspar ja mille koosseisu kuuluvad veel kupeevagunid RAMi liikmetele, büroovagun, restoranvagun, muuseumvagun ja lahtine lavavagun, mille peal meeskoori lauljad jaamades esinevad.

RAMi dirigeerib ringreisil koori peadirigent Ants Soots ning kontsertide pealavastaja on tuntud muusika- ja naljamees Alari Tamm lalu- ja mängukoorist Üks Lust. Seekord astub ta üles koos oma vaksalvaltserkvartetiga Lustfest. Turneega tahetakse tutvustada RAMi ka nendele inimestele, kes kontserdisaalidesse eriti tihti ei satu. Kõik kontserdid on tasuta.

RAMi raudteeringreisi korraldavad Eesti Kontsert, Eesti Raudtee ja Edelaraudtee ning selle eelarve on umbes 300 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles