Klaas: ajakirja Muusika sulgemise plaane täna pole

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SA Kultuurileht nõukogu esimees Urmas Klaas.
SA Kultuurileht nõukogu esimees Urmas Klaas. Foto: Peeter Langovits

Kultuuriajalehe Sirp ümber toimuv on tekitanud ärevaid küsimusi ka ajakirja Muusika saatuse üle, SA Kultuurileht nõukogu esimees Urmas Klaas rääkis, et ajakirja tulevikust räägitakse peatoimetajaga jaanuaris.

Kultuurilehe nõukogu esimehe Urmas Klaas kinnitas täna, et ajakirja Muusika sulgemise plaani ei ole, tema kinnitusel arutatakse esmalt seda teemat ka Eesti muusikanõukoguga, vahendas ERR Uudised rahvusringhäälingu raadiouudiseid.

«Üks nõukogu liige tõstatas selle küsimuse, siis sellise päevakorrapunkti me kindlasti ka ette valmistame, mitte sulgemisest, vaid seda, et me just arutaksime, kuidas meil on mitmeid muusikaga tegelevaid väljaandeid, kas selline kirjastuslik platvorm on sobiv,» selgitas Klaas.

«Kui kuskilgi keegi arvab, et nõukogu või kirjastus tahaks ajakirja sulgeda, sellist plaani kindlasti ei ole, uue aasta alguses kavatseme kohtuda ajakirja Muusika peatoimetajaga ja ajakirja tuleviku üle aru pidada,» rääkis Klaas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles