Sirbi tellijaskond kasvab

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirp.
Sirp. Foto: Uwe Gnadenteich

Vaatamata hirmudele ei vähendanud novembrikuine Sirbis toimunud juhtimiskriis kultuuriajalehe tellijaskonda, vastupidi, see kasvab pidevalt.

Sirbi uus peatoimetaja Ott Karulin ütles, et Sirbi tiraaž on 5500 ning tellijate arv on viimastel kuudel pidevalt kasvanud.

«Tellijate arv on viimasel üheksal kuul (märts 2013 võrrelduna detsember 2013) kasvanud kokku viis protsenti, kuid seda stabiilselt ehk siis kasv pole tulnud ainult novembrikuiste sündmuste tõttu, vaid on kasvanud igakuiselt,» lausus Karulin.

22. novembril, kui ilmus ainus Sirbi peatoimetajaks määratud Kaur Kenderi juhtimisel ilmunud leht, tõsteti selle tiraaži erakorraliselt tavapäraselt 4500 eksemplarilt 6000ni. Sel ajal ei olnud Sirp kättesaadav ka internetis ning leht müüdi kioskitest ära suure kiirusega. Pärast Kenderi tagasiastumist plahvatuslik huvi lehe vastu vähenes.

Detsembris sai avaliku konkursi kaudu Sirbi peatoimetajaks Ott Karulin, kes näeb kultuuriajalehe lugejana inimest, kes huvitub kultuurist ja selle suhtest ühiskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles