Laulu- ja tantsupeo piletite hind jääb eelmiste pidudega sarnaseks

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulupidu
Laulupidu Foto: Peeter Langovits

Laupäeval tulevad müügile suvel Tallinnas toimuva XXVI laulu- ja XIX tantsupeo «Aja puudutus. Puudutuse aeg» piletid, mille hind jääb võrreldes eelmiste pidudega samaks.

Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA teabejuht Sten Weidebaum ütles Postimehele, et sihtasutus otsustas eelseisval laulupeol piletihinda mitte tõsta ning need on sarnased 2009. ja 2011. aastal toimunud pidudele.

Lauluväljaku üldala ning Kalevi staadioni odavamate piletite hinnavahemik jääb eelmüügiperioodil vahemikku 6 ja 4 eurot. Soodushind on  õpilastele, tudengitele ja pensionäridele.

Nummerdatud istekohtadega sektorites lauluväljakul ning Kalevi staadionil on eelmüügiperioodil piletite hinnad vahemikus 20 ja 15 eurot. Ka nummerdatud piletite puhul kehtib soodushind õpilastele, tudengitele ja pensionäridele.

Piletimüük algab laupäeval kell 12 ning pääsmed on saadaval Piletilevi müügikanalites.

Piletid kolmele identsele tantsupeo etendusele ning kahele laulupeo kontserdile on soodushindadega müügil 1. veebruarist kuni 30. juunini ning täiendav soodustus kehtib õpilastele, üliõpilastele ning pensionäridele.

Peonädalal ning samuti väravas piletihinnad tõusevad, mistõttu soovitab laulu- ja tantsupeo sihtasutus kõigil soovijatel kindlasti  piletid eelmüügist soetada.

Laulu- ja tantsupidu toimub  Tallinnas 4.­ 6.  juulil.

Laulupeo kunstiline juht on Hirvo Surva. Tantsupeo pealavastaja on Maido Saar, muusikajuht on Toomas Lunge ning idee ja loo autor Sten Weidebaum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles