«Ühtne Eesti» pälvib rahvusvahelist tähelepanu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatri NO99 uue projekti - erakonna Ühtne Eesti suurkogu - esitlus.
Teatri NO99 uue projekti - erakonna Ühtne Eesti suurkogu - esitlus. Foto: Raigo Pajula

Viinis maailma ühel suurimal teatrifestivalil osalev teater NO99 esitles eile rahvusvahelisele publikule «Ühtse Eesti» katkendeid, projekti on kajastatud ka teiste riikide meedias.

Teater NO99 esitles eile Viinis oma projekti «Ühtne Eesti» maailma ühe suurima teatrifestivali Wiener Festwocheni peakuraatori palvel. Näidati katkendeid peatselt valmivalt DVD-salvestuselt ning räägiti projektiga seotud olulisematest seikadest.

Tiit Ojasoo, Ene-Liis Semper ja Daniel Vaarik andsid rahvusvahelisele kuulajaskonnale ülevaate, mis juhtus 44 päeva jooksul, mil projekt kestis.

Projekt on äratanud ka teiste riikide meedia tähelepanu – seda on kajastatud Saksamaa, Soome, Venemaa, Šveitsi ja teiste riikide meediakanalites, teatas projekti üks autoritest Eero Epner.

Festivalil Wiener Festwochen osaleb Teater NO99 festivali põhiprogrammis lavastusega «Kuidas seletada pilte surnud jänesele».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles