«Ruja»-etendust vaatas üle 22 000 inimese

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ruja» esietenduses mängis kaasa lausa kolm dimensiooni. Mineviku tegelik Ruja piltidel, teatri-Ruja laval mängimas ning mõnigi rujalane (näiteks Rein Rannap) seda rahva hulgas vaatamas. .
«Ruja» esietenduses mängis kaasa lausa kolm dimensiooni. Mineviku tegelik Ruja piltidel, teatri-Ruja laval mängimas ning mõnigi rujalane (näiteks Rein Rannap) seda rahva hulgas vaatamas. . Foto: Priit Mürk.

«Vanemuise» sellesuvistest tegemistest kõige suurema publikuhulga ehk 22 231 inimest meelitas kokku Tartus «Vanemuise» suvelaval mängitud rockooper «Ruja».

«Vanemuise» suvelavastusi «Sugar», «Vihurimäe» ja «Ruja» ning Saaremaa Ooperipäevadel «Vanemuise» antud etendusi ja kontserte külastas kokku 39 641 inimest, vahendas teatri pressiesindaja.

Tartumaal Alatskivi lossi õuel etendunud draamat «Vihurimäe» vaatas 9752 inimest ning «Vanemuise»teatri suures majas mängitud muusikali «Sugar ehk Džässis ainult tüdrukud» 4923 inimest.

Lisaks kolmele suvelavastusele osales «Vanemuise» teater Kuressaares toimunud Saaremaa Oooperipäevadel, kus ooperilavastust «Hoffmanni lood» ning «Vanemuise» muusikatrupi osalusega toimunud galakontserti ja kirikukontserti külastas kokku 2735 inimest.

«Vanemuise» teatrijuhi Paavo Nõgene sõnul oli lõppev suvi «Vanemuisele» erakordselt töine ja samas tulemusrikas.

««Vanemuise» suvelavastusi külastas väga suur hulk teatrisõpru, mis on meie teatrile suureks tunnustuseks,» rääkis Nõgene.

««Vanemuise» uus, 139. hooaeg on kohe algamas. Kõik on teretulnud nii meie etendustele Tartus kui ka mujal üle Eesti,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles