Michal meenutab Leinatamme kui sooja ja sõbralikku kaaslast

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Leinatamm 2011. aasta kevadel riigikogus.
Tarmo Leinatamm 2011. aasta kevadel riigikogus. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Reformierakonna fraktsiooni esimees Kristen Michal meenutab eile õhtul lahkunud riigikogu liiget Tarmo Leinatamme kui sooja, sõbralikku ja hea huumorimeelega inimest.

Leinatammega nii Tallinna volikogus kui riigikogus koos töötanud Michal ütles, et Leinatamm oli soe, sõbralik ja rõõmsameelne inimene, kes viskas head nalja ja üritas teiste tuju üleval hoida ka raskematel hetkedel. «Aeg-ajalt nägin, kuidas ta sissepoole põles ja võttis hinge ka neid asju, mida arvatakse, et poliitikud hinge ei võta,» lausus ta.

Riigikogus tundis Leinatamm Michali sõnul huvi kultuuriteemade vastu, kuid tema üheks viimaseks sooviks jäi kaasa aidata meeste terviseprobleemide ennetamisele. Michali sõnul täitis Leinatamm oma kohustusi kuni lõpuni ning tuli riigikogusse tööle isegi siis, kui tema tervis polnud enam kõige parem.

Leinatamme mälestasid täna hommikul mälestusseisakuga nii Reformierakonna fraktsioon kui riigikogu täiskogu. Parlamendi istungisaalis süüdati tema mälestuseks küünal ning riigikogu hoones avati kaastunderaamat. «Paljud meist lähevad esmaspäeval ka tema ärasaatmisele,» lisas Michal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles