Priit Võigemast astub üles Che Guevarana

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ernesto Che Guevara noore Fidel Castro kõrval.
Ernesto Che Guevara noore Fidel Castro kõrval. Foto: SCANPIX

Vanemuise muusikalis „Evita“ astub Che Guevara rollis üles Priit Võigemast. 

Menukalt mängukavas püsinud „Evita“ nimirolli laulab endiselt Evelin Võigemast. Kahel etendusel näeb aga Che kandvat rolli esitamas Priit Võigemasti Tallinna Linnateatrist. Muudatus 8.02 ja 13.02 etendustel toimub põhjusel, et Ched mänginud Vaiko Eplik ja tema ansambel Eliit on kutsutud osalema Brüsselis ja Luksemburgis toimuvale suurele Eesti-Soome rockiõhtule.

Priit Võigemast on laulmist õppinud Thea Paluoja käe all, nagu ka Vaiko Eplik. 2008. aasta suvel tegi Priit kaasa Vanemuise rockooperis „Ruja“, kus kehastas ekstsentrilist muusikut ja heliloojat Rein Rannapit.

Publiku soovil on „Evital“ olnud arvukalt lisaetendusi. Praegu mängukavas olevad neli etendust jäävad aga kindlasti viimasteks: 13. ja 14.02 toimuvad etendused Tallinnas Nordea Kontserdimajas ning 8.02 ja 21.03 Tartus Vanemuise suures majas. „Evita“ lavastaja on Georg Malvius, dirigent Martin Sildos ning lisaks solistidele teevad kaasa Vanemuise sümfooniaorkester, balletirühm, ooperikoor ja live-bänd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles