Elisa Raamatu veebruarikuu loetuimaks teoseks tõusis «Ajaloolised ööd»

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutirakendus Elisa Raamat
Nutirakendus Elisa Raamat Foto: Kuvatõmmis

Maailmas sadu tuhandeid eksemplare müünud Rafael Sabatini «Ajaloolised ööd. I osa» tõusis veebruaris nutilugemisrakenduse Elisa Raamat enim loetud raamatuks.

Elisa Raamatu veebruarikuu TOP 10 hulka jõudis värvikatelt autoritelt pärinevaid teoseid ja seda pea igas žanris. Nii näiteks on esikümnest võimalik leida ajaloolisi– ja kriminaalromaane, autobiograafiat ja teistest žanritest pärinevaid bestsellereid.

Lugemisvalik on Elisa Raamatu rakenduses rikas ja lugemishuvilistele meeli köitev just oma pidevalt suureneva valiku tõttu. Käesoleval hetkel on lugejal võimalik endale meelepärast lektüüri valida rohkem kui 1300 raamatu seast.

Elisa Raamatu veebruarikuu loetumad raamatud:

  1. Rafael Sabatini «Ajaloolised ööd, I osa»
  2. Emmanuelle Arsan «Emmanuelle 1. raamat. Inimsuse õppetund»
  3. Lee Child «Tõmbetraat»
  4. Anthony Horowitz «Siidimaja. Uus Sherlock Holmesi romaan»
  5. Cheryl Strayed «Metsik»
  6. Anna-Maria Penu «Minu Hispaania»
  7. Jo Nesbø «Politsei»
  8. Jonas Jonasson «Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus»
  9. Ede Schank Tamkivi «Minu California. Mull mullis»
  10. Hille Hanso «Minu Istanbul. Poolik ja tervik»

Innovaatiline lugemisäpp Elisa Raamat pakub lugemishuvilisele kindla kuutasu eest võimalust lugeda piiramatult raamatuid. Uusi raamatuid lisandub igal nädalal ning nendest saab ülevaate Elisa Raamatu äpis.

Elisa Raamatust saab  raamatuid lugeda korraga kahes seadmes, näiteks nutitelefonis ja tahvelarvutis. Uudne raamatuäpp on saadaval  android-operatsioonisüsteemil toimivatele nutitelefonidele ja tahvlitele Google Playst ja Apple’i seadmetele AppStore’ist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles