Reede õhtul toimub Musta Kasti Märtsidionüüsia

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märtsidionüüsia
Märtsidionüüsia Foto: Promopilt

Teater Must Kast ehk TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia teatrikunsti eriala 10. lend tähistab rahvusvahelisel teatripäeval väärtikalt ka teatri esimest sünnipäeva.

Juba teist aastat järjest toimub pidulik galaõhtu nimega Märtsidionüüsia, mis leiab aset 27. märtsil Genialistide Klubis. Kogu õhtut läbivaks teemaks on «pööratud rollid». 

Kavas on Birgit Landbergi lavastuse «Ada ja Evald» esietendus, Teatriteaduse üliõpilaste looži korraldatud Teatriaasta auhinnagala ülekande ühisvaatamine, avavalss Tartu Levimuusika Orkestri saatel ja Musta Kasti 1. sünnipäeva avapauk, Tobias Tammearu Trio kontsert, teatriviktoriin, näidendikaraoke ja DJ-de-rohke disko varajaste hommikutundideni. Teemast tulenevalt pöörab seekordne Märtsidionüüsia pea peale kõik harjumuspärased rollid ja külastajatel tuleb valmis olla ootamatusteks.

Märtsidionüüsia 27. märtsil alates 19:00 Genialistide Klubis, Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles