Filmimuusikakontsert «Kaunimad laulud kinolinalt» Postimees Plussis

Aarne Seppel
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunimate Aastate Vennaskond.
Kaunimate Aastate Vennaskond. Foto: Kontserdi plakat

Pühapäeval, 10. mail kell 15.00 saab otseülekande vahendusel Postimehes kuulata-vaadata «Kaunimate aastate vennaskonna» kevadist filmimuusikakontserti «Kaunimad laulud kinolinalt».

«Kaunimate Aastate Vennaskonna» traditsioonilised naistepäeva- ja kevadkontserdid koosnevad sel kevadel maailma filmimuusika kaunimatest muusikalistest kaadritest. 

Elustuvad nii lõbusate semude 17 kevadist hetke hommikueinel Tiffany juures kui meeliülendavad momendid Cherbourgi vihmavarjude all suurlinna tuledes, mil võid end ristiisa, võlur Ozi ja doktor Živagoga Ukuaru valssi keerutades tunda nii ilusana kui noor kevad!

Hannes Kaljujärve, Indrek Kalda, Andres Dvinjaninovi, Jüri Lumiste ja Toomas Lunge vaimukad tõlgendused filmiviisidest muudavad kevade tuleku ja naistepäeva meeldejäävaks. Ei tunne Sind, kuid armastan ning Sinule kuuluvad mu unelmad, kuigi armastan kõiki naisi... Lisaks filmimuusade muusikale naerutab Kaunimate Aastate Vennaskond publikut humoorikate lugudega kaadritagustest juhtumustest.

«Kaunimad laulud kinolinalt» on legendaarsel Kaunimate Aastate Vennaskonnal juba 8. kevadine üle-eestiline kontserttuur.

Postimehe tellijad saavad Postimees Kino filme vaadata tasuta. Selleks peab olema Postimees Plussi konto, mis on seotud paberlehe tellimusega.

+ Postimees Kino saavad vaadata ka Postimees Plussi tellijad ja päevapileti ostjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles