Video: maailma halvim filmirežissöör läks marru

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uwe Boll
Uwe Boll Foto: Kaader videost

Maailma halvimaks filmilavastajaks tituleeritud Uwe Boll postitas Youtube’i raevuka video, kus ta kõik ja eriti Kickstarteri pikale lainele saadab.

Pahameele põhjuseks on asjaolu, et tema viimane projekt «Rampage 3» ei leidnud ühisrahastuskeskkonnas piisavalt toetust; 50 000 euro asemel annetati poole vähem. Bolli pühapäeva õhtul postitatud pooleteiseminutise video võib kokku võtta sõnadega «fuck you all», kirjutab NYT.fi.

Boll on tuntud selle poolest, et on välja lasknud seeria videomängudel põhinevaid madala eelarvega B-filme. Tema teoste hulka kuuluvad «House of the Dead», «Alone in the Dark», «Alone in the Dark II», «BloodRayne», «BloodRayne II: Deliverance», «BloodRayne: The Third Reich», «In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale», «Postal» ja «Far Cry».

Mõned kriitikud on nimetanud Bolli filmitoodangut nii halvaks, et seda võib juba heaks pidada. Sellele vastuseks on poksimist harrastanud Boll oma kriitikuid kutsunud poksiringi sõnade eest aru andma. Samuti tõmbab ta oma filmidele tähelepanu sellega, et sõimab avalikult teisi lavastajaid nagu Michael Bay ja Eli Roth nõrgamõistuslikeks.

Videos lubab Boll nüüd filmitegemisega lõpparve teha. Mees väidab, et tal on piisavalt raha, et surmani golfi mängida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles