Elisa Raamatu lugejatel ei saa Kersnast küllalt

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT02: VAHUR KERSNA RAAMATU EI JÄTA ELAMATA ESITLUS : TARTU, EESTI, 23NOV14 -  
Vahur Kersna esitles täna Vilde Tervisekohvikus oma raamatut "Ei jäta elamata".
kt/Foto KRISTJAN TEEDEMA
TRT02: VAHUR KERSNA RAAMATU EI JÄTA ELAMATA ESITLUS : TARTU, EESTI, 23NOV14 - Vahur Kersna esitles täna Vilde Tervisekohvikus oma raamatut "Ei jäta elamata". kt/Foto KRISTJAN TEEDEMA Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Lugejate hingekeeli puudutav Vahur Kersna Raamat «Ei jäta elamata» püsib kõigutamatult juba kuid Elisa Raamatu edetabeli tipus. Raamat ilmus e-raamatuna tänu Postimehe vaheltalitamisele.

Vahur Kersna kirjutas raamatu «Ei jäta elamata» mõeldes neile, kes keset ilusat elu leiavad end järsku isikliku maailmalõpu lävelt. Kui teos jõudis Elisa Raamatu virtuaalsele raamaturiiulile, ütles Vahur Kersna: «Tähtis on, et raamat oleks kättesaadav kõigile, sest eesmärk on teenida - teenida inimesi ja digiraamatud, need on meie tulevik.»

Elisa Raamatu maikuu edetabel

1.            «Ei jäta elamata» Vahur Kersna

2.            «Horoskoop 2015. Saatuslik aasta» Taimi Uuesoo, Ago Uuesoo

3.            «Abielurikkumine» Paulo Coelho

4.            «Kaka ja kevad» Andrus Kivirähk

5.            «Kehakeel armastuses ja flirdis» Ülli Kukumägi

6.            «Linda mõrva juhtum» Leif G. W. Persson

7.            «Tantsuõpetaja tagasitulek» Henning Mankell

8.            Liiklusseadus ja liiklusmärgid 2015

9.            «Nadja väike koogiabi» Nadežda Kaarma

10.          «7x7» Vahur Kersna

11.          «Emmanuelle 1. raamat. Inimsuse õppetund» Emmanuelle Arsan

12.          «Finantsaabits: Rahaasjade korraldamise käsiraamat»

13.          «Telestaaride uskumatud juhtumised» Margit Mikk-Sokk

14.          «Norra mets» Haruki Murakami

15.          «Arstina läbi elu» Arvo Tikk

Elisa Raamatu äppi lisandub igakuiselt vähemalt 30 uut e-raamatut ning kokku on kliendile lugemiseks äpis üle 1500 eestikeelse teose. «Elisa on edasi arendanud ka äpi funktsionaalsust ,» rääkis Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski. «Seni sai klient oma raamaturiiulile lugemiseks tõsta üheksa raamatut, mida sai ka ilma internetiühenduseta lugeda. Nüüd tegime lisaks veel kategooriad «Loen hiljem», kuhu klient saab märgistada piiramatul hulgal huvipakkuvaid raamatuid ning «Loetud raamatud», mis annab ülevaate juba loetust.»

Elisa Raamatu rakenduse teeb ainulaadseks asjaolu, et soodsa kuutasu eest saab raamatuid lugeda piiramatult ehk just nii palju, kui on jaksu ja soovi ka siis kui internetiühendust ei ole. Teiseks oluliseks eeliseks konkureerivate lahenduste ees peavad äpi kasutajad Elisa Raamatu mugavust - raamatut saab otsida, alla laadida ning lugeda ühes ja samas keskkonnas. Korraga saab rakendust kasutada kahes seadmes – nutitelefonis ja tahvelarvutis.

Elisa Raamatul on tänaseks juba üle 11 000 lugeja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles