Meelis Pai soovib astuda Noorteatri juhatuse liikmeks

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Pai
Meelis Pai Foto: Mihkel Maripuu

«Soovina astuda Noorteatri juhatuse liikmeks ning aidata Noorteatril ületada raskused,» annab teada muusikali «Billy Elliott» produtsent Meelis Pai.

Pai jätkab: «Noorteatri finantsküsimustega tegelenud praegune juhatuse liige Andres Kivivare on minule teadaolevalt juhtinud Noorteatrit ausalt ja korrektselt, kuid kuna finantsjuhist ei sõltu lavastuse kvaliteet ega külastajate arv etendustel, siis julgen ja soovin etenduse Billy Elliot kunstilise õnnestumise eest ühe vastutava isikuna asuda Noorteatri juhatusse, et aidata lahendada äsjaasutatud teatri ees üleskerkinud probleemid ning seejärel jätkata teatri tegevusega.

Mul on valus vaadata, kuidas ebaõiglaselt materdatakse inimest, kes tegelikult teeb vabatahtlikult ja suurest austusest teatrikunsti vastu tasuta tööd, kuid vastu saab ainult sõimu ja mõnitusi. Ei ole imestada, et sellises olukorras võib inimene astuda küsitavaid samme, mis võivad meelepaha tema vastu veelgi suurendada.

Teatrimaailm on spetsiifiline valdkond, mis on täis loomisrõõmu, kuid ka pingeid ning intriige, mistõttu paljude närvid lihtsalt ei pea vastu. Soovin säästa Andres Kivivare ning jõuda tekkinud olukorras ka kõigi kolleegide-kaasteeliste jaoks vastuvõetavate lahendusteni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles