Saatesarja «Hallo, Kosmos!» viies sünnipäev toimub Sõpruses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Peek
Ingrid Peek Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Aastal 2010 ütles Raadio 2 tollane peatoimetaja Heidy Purga Ingrid Peegile: «Ah, tee suvekavas mis ise tahad, peaasi, et oleks hea ja huvitav!» Nii sündis kultussaade «Hallo, Kosmos!».

Sel puhul tähistatakse laupäeval, 13. juunil kell 13 kinos Sõprus saatesarja «Hallo, Kosmos!» sünnipäeva!

«Vahelduseks mentaalse vahevöö värvikatele visioonidele mõtlesin, et oleks tore teha midagi, mis sama inspireeriv, tarkusi täis ja huvitav, aga lähtub metafüüsilisest vaatevinklist veidikene teisest kohast, sest naisenergia pidavat tulema südamest,» ütles saate juht Ingrid Peek.

Seega on sünnipäev ühtlasi naistepäev ehk siis täpsemalt naiste väe päev. Ka mehed on teretulnud, aga esinejad on siiski väekad, värvikad, vaimustavad ja visioonirikkad naised.

Sünnipäeva ajakava:

* 13.00 – avasõnad ja Krista Citra Joonase tervituslauluke

* 13.15 – esimene vestlusring teemal «Naiseks olemise müsteerium», kus müstiline muusik Kerli Kõiv, psühhoterapeut Katrin Saali Saul ja muusikateadlane ja ühiskonna transformatsiooniprotsesside uurija Saale Kareda arutavad naistest ja maailmast

* 15.00 – pärimusmuusik, väekas naine Mari Kalkun

PAUS

* 16.00 – Leesoja nõid Thule Lee räägib ja jagab praktilisi nippe teemal «Naiste vägi – pöörane ja nõiduslik»

* 18.00 – lõpulaulud Rändaja poolt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles