Vardo Rumessen esitleb plaate Rahmaninovi klaveriteostest

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vardo Rumessen.
Vardo Rumessen. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pianist Vardo Rumessen tutvustab homme Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia kammersaalis oma uut väljaannet Sergei Rahmaninovi klaveriteostest.

Tegemist pole mitte ainult Rumesseni salvestustega Sergei Rahmaninovi loomingust, vaid väljaanne sisaldab kahe CD kõrval ka pianisti enda mahuka kirjutise Rahmaninovi loomingust ning temast kui pianistist, kunstnikuisiksusest ja inimesest, vahendas ERR Uudised.

Homme kell 18 toimub EMTA kammersaalis sel puhul kohtumine Vardo Rumesseniga, kes mängib ka seal Rahmaninovi ning räägib heliloojast, oma viimase aja ettevõtmistest ning meie muusikaelu probleemidest.

Samas on välja pandud teisi Vardo Rumesseni koostatud ja salvestatud noote, raamatuid ja plaate viimastest aastatest. Septembrikuus esitles Rumessen Eesti Raadios oma väljaannet Johann Sebastian Bachi «Hästitempereeritud klaverist».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles