Galerii: nii sai saeveskist teatrimaja

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval avas Ugala oma uue teatrimaja UBB ehk Ugala Black Box. Avalavastus oli Ott Aardami kirjutatud ja lavastatud «Making of «Kapsapea»».

Vaata galeriist, kuidas endisest puidutööstusest kahe kuuga uus teatrimaja sai ning milline see seest-väljast paistab.

Uus maja asub aadressil Pargi 1C, kohe politseimaja taga. Maja kõrval on suur parkla ja politseimaja ees, Ugala ajutisest majast paarikümne meetri kaugusel, asub Kirikumõisa bussipeatus. Koostöös maavalitsusega sobitatakse busside sõidugraafikud etenduste algus- ja lõpuaegadega.

Lisaks Ugala ajutisele saalile ehk UBBle hakkab Ugala järgmisel hooajal etendusi andma ka Sakala keskuses, kus on plaanis mängida komöödiad «Eesriie avaneb!», «Meeste kodu» ja «Kaheksajalg» ning lastelavastust «Cipollino seiklused» Sakala keskuses mängitakse ka selleaastast jõululavastust. Etendusi antakse ka Viljandi Gümnaasiumis, Lennukitehases ning Grand Hotel Viljandi konverentsisaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles